dijous, 26 de juliol del 2012

LES COMARQUES CENTRALS VOLEN EL TREN


Sota el lema “O ara o mai: salvem el nostre tren”  la Plataforma Ciutadana Salvem El Tren va convocar ahir dimarts 24 de juliol una concentració a les 20h en la Plaça de la Concepció d’Ontinyent.

El fet de que anaren més de 1000 persones a la concentració, deixa clar que les comarques per on passa la línia (La Costera, La Vall d’Albaida, El Comtat i l’Alcoià) volen la línia i la defensaran sempre. La concentració a banda de moltíssims ciutadans, comptà amb la presència de representants sindicals, associacions empresarials, associacions ciutadanes, ajuntaments i  partits polítics.

La concentració d’ahir ha demostrat amb fets, que la ciutadania n’està farta de promeses incomplides i giragonses sobre el futur de la línia. S’ha evidenciat que la ciutadania d’aquestes comarques és capaç d’ajuntar sota una única causa tots els agents socials; és per tant, una veu alta i unitària en contra del tancament de la línia.

Ara després de l’èxit de la convocatòria d’ahir, toca donar més passos en la direcció que reclama la ciutadania, per tant la Plataforma Ciutadana Salvem El Tren continuarà amb més mobilitzacions a partir de setembre, a més d’encetar un procés per reunir en una sola taula als agents socials implicats i decidits en mantenir la línia amb representants del Ministeri de Foment, Conselleria Infraestructures de la Generalitat Valenciana i fins i tot representants d’instàncies europees. Ara toca que el Ministeri explique a la ciutadania què vol fer d’una vegada per totes.

Anem a continuar exigint la reforma integral de la línia així com la seua prolongació fins Alacant, perquè un futur de benestar sostenible a les nostres comarques depèn en gran mesura del futur de la línia.

25 DE JULIOL DE 2012
PLATAFORMA CIUTADANA SALVEM EL TREN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada